Wat wij aanbieden

Er zijn tal van redenen waarom u eenmalig, voor een korte of voor langere periode werknemers nodig hebt.

Byna- meer dan zorg
BynaZorg staat voor ervaren geschoolde professionals die naast de cliënt staan en samen met hen gaan ontdekken waar de persoonlijke kwaliteiten en krachten liggen. Onze drijfveer is cliënten binnen elke situatie te steunen, door niet te denken vanuit problemen maar vooral vanuit oplossingen. Waarin de cliënt leert dat het allemaal niet perfect hoeft te gaan. Onze professionals werken vanuit een positieve benadering waarin de relatie centraal staat, wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste omgeving is om te leren en te ontplooien. Dit alles vanuit een eerlijke en respectvolle basis. Wij werken altijd vanuit de Trippel-C methodiek.


SAMENWERKEN IN COMPLEX CASUÏSTIEK

Jaarlijks is er een groep cliënten met een complexe zorgvraag die te lang moet wachten op een plaats in een instelling of waarvoor geen volledig passende plek kan worden gevonden. In de meeste gevallen is er sprake van een mix van knelpunten die het vinden van een goede plek in een instelling bemoeilijkt voor de cliënt. Het vastlopen van een team is ook een groot knelpunt.

Het is nodig om tot passende zorg te komen voor deze cliënten met complexe zorgvraag. BynaZorg biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een kernteam binnen deze complexe zorgvraag. Het kernteam bestaat uit verschillende professionals met elk hun eigen specialisme en deskundigheid die op elk gewenst moment een cliënt op locatie kunnen overnemen.

Wij geloven in een tijdelijke ondersteuning op locatie, door een goed plan op te stellen met daarin een duidelijke rolverdeling, versterken van het bestaande team, zo-nodige coaching en het opbouwen van een nieuw team. Deze ondersteuning bevorderd de samenwerking.
Organisatie opstelling
BynaZorg gaat analyseren in welke verhoudingen cliënten staan ten opzichte van de leefsituatie, daar waar nodig zal BynaZorg haar expertise inzetten om deze te optimaliseren.

Gert Wubs
gert@bynazorg.nl

Theo Smit
theo@bynazorg.nlVolg ons

Facebook

LinkedIn

Contact

BynaZorg
Nieuwe Grensweg 68
3848 BR Harderwijk
info@bynazorg.nl